.

İSG Koordinatörü Acar, Söndürme Eğitimi Sonrası Teşekkür Belgesi Verdi

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü öncülüğünde, Burdur Gelişim Merkezi ev sahipliğinde Sağlık Bilimleri Fakültesi Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü Öğretim Elemanlarının ve Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünün iş birliği ile MAKÜ personeline yangın söndürme eğitiminin verilmesinden dolayı İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Prof. Dr. Durmuş Acar tarafından ilgililere teşekkür belgesi takdim edildi.

İşyerlerinde Acil Durumlar Hakkında Yönetmeliğe uygun olarak 6-7-9 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen eğitimlerde Sağlık Bilimleri Fakültesi Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Murat A. Kuş ve Acil Yardım ve Afet Bölümü Arş. Gör. Salih Doğru ile Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Ballak teorik ve uygulamalı olarak eğitimler verdiler.

İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Prof. Dr. Durmuş Acar, İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatör Yardımcısı Mesut Türkmen’in de bulunduğu törende Dr. Öğr. Üyesi Murat A. Kuş, Arş. Gör. Salih Doğru ve Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Ballak ile eğitimlerde destek veren itfaiye personeline teşekkür belgelerini ve Mehmet Akif Ersoy portresini takdim etti.

Faaliyetler

• 2022 Yılı